October 12, 2012
Bedankt!
Bedankt!

Anderhalve dag, al bij al slechts luttele uren vóór de voor gans Meise, vooral voor jullie dus, uiterst belangrijke gemeenteraadsverkiezingen, wil ik van ganser harte iedereen bedanken die mij – op welke wijze ook – tijdens mijn intensieve campagne heeft gesteund en geholpen.

Een mailtje, berichtje, citaat, tweet of ‘like’ op facebook: het doet deugd te weten dat er zoveel mensen in mij geloven en hun verwachtingen op mij afstellen. Zonder jullie steun stond ik niet waar ik me nu bevind. Ik word er stil en ontroerd van.

Nooit hadden we een sterkere ploeg dan nu. Daarom dank ik mijn medekandidaten voor de positieve en constructieve samenwerking die we hoe dan ook voort zullen zetten in het belang van onze gemeente en haar inwoners. Ik ben fier op onze ‘blauwe familie’. Bedankt ook aan de (bestuurs)leden voor de kans en het vertrouwen die ze mij schonken als medelijsttrekker.

Bedankt ook voor de kostbare hulp achter de schermen van bussers, plakkers, nalezers en zovele anderen.

Bedankt aan mijn familie, vrienden en collega’s voor jullie geduld, grenzeloze steun en aanmoedigingen. Ik weet en besef dat ik het jullie de laatste weken niet altijd even gemakkelijk heb gemaakt. Zonder jullie had ik dit nooit gekund. Ik ben een ‘rijk’ mens en prijs mij gelukkig dat ik jullie in mijn leven heb.

Zondag is het zover …

Waar je ook woont … Stem met je hart en je verstand.

Breng een stem uit die de toekomst van Meise omarmt.

Nogmaals een heel dikke merci aan iedereen, uit de grond van mijn hart.

Virginie
No comments yet

COMMENT

*